random doctors
maanantaina, syyskuuta 04, 2006
  FLOW 2006!
BonanZA!

Laitetaan pientä kuvakoostetta Flow-festivaaleista ja aloitellaan hyvällä kaikkea uutta blogi-toimintaa... mielessä siintää häilyvä ajatus kaikkeudesta - random aktion! Olihan mahtava FLOW viikonloppu!


photo by http://samino.kapsi.fi/flow_06/

José González sunnuntain loppuhuipennuksena. Hienoa kuinka ihmiset hiljentyivät ja avautuivat musiikille kaiken juhlan jälkeen. Petterin niityt ja iltaruskot pelas kun unelma videotaustoina - siis Eläköön Petteri!


photo by Mureena (www.flickr.com/people/mureena) and http://samino.kapsi.fi/flow_06/

Candi Staton oli tosiaan niin karkki kun karkki voi vaan olla! Lauantai-illan ehdoton kuningatar!


photo by Mureena

Herkkuja tarhoili myös Stones Throw-kollektiivi. Olispa vaan Madlib ollut mesissä niin kaikki olis ollut kuin unta - nyt pysyttiin päiväunelmien mielipuutarhoissa!

Mut mikä oli parasta niin toi simon suunnittelema screeni pelas kun unelma! ja yleisö oli mahtavasti! Lil´Tony ja Tuomas antoi meille mahtavan mahdollisuuden - heille siitä ISO KIITOS!


photo by Mureena (José González hypnotized the FLOW06 audience)

Sitten vielä se suurin ja tärkein asia elikkäs kaikkien osallisten kiittäminen! Kiitoksia tietysti koko random doctorssien työryhmälle! Oli hienoa tehdä hyvää yhdessä! Sitten vielä erityiset kiitokset omasta puolestani:

Lotalle! hienosta "Respect!" animaatiosta, jota veivattiin ´Gonzálezin aikana.
Petterille! luontovideoista, joka oli erityisesti sunnuntaipäivän videoiden teema! Kiitos!
Eevalle! hienosta "Respect!" Flash-animaatiosta, jota esitimme Quintessencen ja Gonzélezin musiikin aikana. Kiitos! Kiitos!
Jonnelle! hienoista Berlin-Bologna graffitivalokuvista ja erityisesti mahtavan oivaltavasta live-kuvauksesta! Parasta oli Gonzálezin keikan rauhallisuus ja sitten Teppo Mäkysen rumpusoolo!
Jesselle! hienoista The Five Corners Quintet valokuvista!
Katrille! hienoista "Respect!" luontovalokuvista, jotka johdattivat Quintessencen musiikin omille mielenmaisemilleen Pohjanmaan lakeuksille! Sateenkaaret ja yksinäiset ladot Suomi filmi-maisemissa! Beautiful! Kleinbus 74!
Akulle! graffitivideosta...pelas kuulemma hyvin Katusea Soundsystemin keikalla!
Teemulle! Valkosen salin aulan avustamisesta!
Simolle! hämmentävän hienoista visuaaleista!
Kallelle! dokumentoinnista, yleisjärjestelyistä ja kaikesta!

Ketähän unohdin?!! mutta mutta ja suuri mutta lisää hyvää yhteistekemistä tulevaisuudessa! nyt on ainakin osoitettu, että yhdessä pystymme lähes mihin vaan jos haluamme!

VALOA JA RAUHAA!

rajatonvimma
 
Comments: Lähetä kommentti<< Home

ARCHIVES
marraskuuta 2005 / maaliskuuta 2006 / toukokuuta 2006 / syyskuuta 2006 / lokakuuta 2006 / marraskuuta 2006 / joulukuuta 2006 / tammikuuta 2007 / helmikuuta 2007 / maaliskuuta 2007 / kesäkuuta 2007 / heinäkuuta 2007 /

Powered by Blogger